Welke invloed heeft uw hostingpakket op de websiterangschikking? – Registrar Blog

0
Welke invloed heeft uw hostingpakket op de websiterangschikking?  – Registrar Blog

De algoritmen van Google, Bing en andere zoekmachines houden rekening met veel factoren bij het berekenen van de positie van webpagina’s in de zoekresultaten. Sommige van de criteria die ze gebruiken zijn direct hosting
kijkt naar uw pakketkeuze. Als u weet wat deze zijn en hoe ze uw positie in de zoekresultaten beïnvloeden, hoe zal uw site dan hoger scoren? Het kan u helpen uw vraag te beantwoorden. Hier, hosting website
We zullen enkele van de belangrijkste manieren bekijken die van invloed zijn op de ranglijst.

Website snelheid

Het vermogen van een site om snel nieuwe pagina’s te laden, is een steeds belangrijker criterium geworden voor de rangschikking van zoekmachines. De belangrijkste reden hiervoor is de toename van mobiele zoekopdrachten. In de afgelopen jaren hebben we een ongelooflijke groei gezien in het aantal smartphonebezitters.

De groei van smartphonebezitters heeft ook geleid tot een forse toename van mobiel internetten. In het Britse onderzoek werd geconcludeerd dat online zijn op een telefoon twee keer zo lang duurt als op een computer. Het is begrijpelijk dat zoekmachines hebben ingezien dat ze zich meer moeten concentreren op mobiel browsen om hun gebruikers het beste van dienst te kunnen zijn.

zoekmachines Ze zetten website-eigenaren onder druk om het verschil te maken, omdat ze weinig invloed hebben op de connectiviteitsinfrastructuur. Hun standpunt is dit: als je hoger gaat scoren, websiteUw webbrowser moet snel worden geladen, niet alleen op computers die zijn aangesloten op het internet thuis, maar ook op mobiele telefoons die openbare verbindingen gebruiken.

Beveiliging en betrouwbaarheid

Telefoongesprek betrouwbare motoren bieden de beste service aan hun gebruikers. websiteHet is in hun eigen belang om resultaten te bekijken die naar hen verwijzen. Het laatste wat ze willen is contacten naar een site sturen die offline is. Daarom houden ze de uptime van de website nauwlettend in de gaten en gebruiken ze deze als rankingfactor.

Scanners gebruiken nu een groen hangslot om aan te geven of een website veilig is, zoals lezers ongetwijfeld zullen weten. Nogmaals, net zoals ze een gebruiker niet naar een trage of offline website zouden willen sturen, en evenmin zouden ze ze naar een onveilige site willen sturen. Hoe veiliger je website is, hoe hoger je moet scoren.

hostingproviderUw site kan een belangrijke rol spelen bij het beveiligen van uw website, en dat kan op verschillende manieren. EEN SSL-certificaatstelt u in staat om veilig online transacties uit te voeren door de financiële informatie van uw klanten tijdens transacties te versleutelen; firewalls, inbraakpreventie en e-mailfiltering voorkomen hacking, malware en phishing; en externe back-ups zorgen ervoor dat als uw site en gegevens verloren gaan, ze snel kunnen worden hersteld. Al deze beveiligingsvoorwaarden moeten worden aangeboden door de hostingprovider die u kiest.

Conclusie

Sitesnelheid, betrouwbaarheid en veiligheid zijn de drie belangrijkste rankingfactoren die door zoekmachines worden gebruikt. Hostingpakketten en
hostingprovider Uw keuze kan een aanzienlijke invloed hebben op hoe uw website presteert op deze drie gebieden en daardoor hoger scoren in de zoekresultaten van zoekmachines.

Uw hostingpakket Als u op zoek bent naar een upgrade of overstap naar een host met een trackrecord om veilige, hoogwaardige en betrouwbare hosting te bieden, bezoek dan onze uitgebreide hostingoplossingen isimtescil.net’i je kan bezoeken.

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord