Wat zijn de digitale marketingtrends voor 2022? – Registrator Blog

3
Wat zijn de digitale marketingtrends voor 2022?  – Registrator Blog

Aangezien we het einde van 2021 naderen en we nog maar weinig tijd hebben om 2022 in te voeren, zoeken we regelmatig op zoekmachines. “Wat zijn de digitale marketingtrends voor 2022?”, “Wat worden de ontwerptrends voor 2021?” enzovoort. vragen begonnen. Zoals u weet, met het pandemieproces digitale marketing kwam op een ander punt. In deze dagen, waarin de digitale wereld zich razendsnel ontwikkelt en steeds meer ruimte inneemt in ons leven, is het voor jou voordelig om de innovaties te volgen en je merk al voor te bereiden op 2022.

simtescil In dit artikel hebben we de digitale marketingtrends voor 2022 verzameld om u vooruitziende blikken te geven en het u gemakkelijker te maken uw nieuwe jaarstrategieën te creëren.

1. De opkomst van kunstmatige intelligentie zal doorgaan

AI kan niet alleen basistaken automatiseren, zoals het rapporteren van websiteverkeer, maar ook trefwoorden voorstellen om de organische zoekresultaten van een bedrijf te optimaliseren, en kan zelfs voorspellen wat klanten in de toekomst zullen kopen op basis van hun eerdere aankopen en browsegeschiedenis. Als u nog niet profiteert van de kracht van kunstmatige intelligentie voor uw bedrijf, raden wij u aan om direct over te stappen op dit systeem.

Kunstmatige intelligentie ontwikkelt geleidelijk zijn toepassingsgebied. Met kunstmatige intelligentie kunnen we transacties binnen enkele minuten afhandelen, wat misschien een paar jaar geleden niet mogelijk was geweest zonder naar een bankfiliaal te gaan. We zien allemaal dat het gebruik van kunstmatige intelligentie in de detailhandel, het bankwezen, de gezondheidszorg en vele andere gebieden zich aanzienlijk heeft ontwikkeld. Deze ontwikkeling zet zich door in 2022.

2. Chatbots en spraakassistenten

Digitale assistenten zoals Google Assistant en Amazon’s Alexa worden door steeds meer mensen gebruikt. Chatbots ontwikkelden ook het gebied van internetgebruik en openden de deuren van deze wereld voor slechtzienden. Studies tonen aan dat de marktwaarde van spraakgestuurd winkelen in 2022 40 miljard zal bedragen; Het voorspelt ook dat de consumentenbestedingen via spraakassistenten 18% zullen bereiken. Het wordt dus niet alleen koopgemak en toegankelijkheid voor slechtzienden, maar ook een nieuwe horizon vol mogelijkheden voor digitale marketing.

Doordat chatbots zonder menselijke tussenkomst werken, kunnen veel taken effectiever en moeiteloos worden opgelost. Door chatbottechnologie te gebruiken, kunt u het personeelsbestand in uw bedrijf beter beheren.

3. Mobiele marketing zal zijn kracht vergroten

Internettoegang wordt de laatste tijd vooral via mobiele apparaten aangeboden. Deze stijging zet zich door in 2022. U hoeft dus niet langer te wachten met het maken en uitwerken van mobiele marketingstrategieën. U kunt 2022 beginnen met al uw strategieën klaar en creatieve mobiele campagne-ideeën.

4. Het tijdperk van multi-channel marketing

Klantcommunicatie is van groot belang op alle gebieden van de handel. Nogmaals, volgens onderzoeken behoren communicatiestoringen tot de tekortkomingen die gebruikers nooit kunnen tolereren.

Tegenwoordig betekent contact maken met klanten het gebruik van meerdere kanalen voor betrokkenheid. multi-channel marketingDit kan het hosten van webinars/evenementen of het bijwonen van conferenties zijn, evenals het creëren van een blog, website, sociale media en Whatsapp-Telegram-groepen. Dus waar uw klant is, moet u er ook zijn.

5. Marketingautomatisering wordt een noodzaak

Naarmate de technologie vordert, worden ook tools voor marketingautomatisering steeds populairder. Marketingautomatisering maakt het mogelijk om repetitieve taken in realtime te automatiseren via verschillende kanalen.

Taken die geautomatiseerd kunnen worden; Het kan worden gebruikt om tijd te besparen bij het onderzoeken en verzamelen van gegevens, het van tevoren beheren van posts op sociale media of het verzenden van vooraf geschreven e-mailsjablonen naar klanten die hun e-mail de afgelopen dagen niet hebben geopend.

In lijn met deze voorspellingen, het jaar 2022 naar digitale marketingstrategie We kunnen stellen dat het op het gebied van beleggen belangrijker dan ooit zal worden. simtescil We wensen je veel succes met je werk!

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord