Wat zijn de basisonderdelen van een website? – Registrator Blog

3
Wat zijn de basisonderdelen van een website?  – Registrator Blog

We bezoeken allemaal veel websites gedurende de dag of we hebben onze eigen website, sites die we beheren. Websites zijn een geheel dat uit losse onderdelen bestaat. Het belangrijkste verschil dat de meest aangeklikte websites en websites met een hoog domein onderscheidt van andere, is dat alle onderdelen in harmonie met elkaar worden gecombineerd om het geheel te vormen.

simtescil Zoals in dit artikel basisonderdelen van websiteswij onderzochten.

Titel en menu

De titel is een onmisbaar onderdeel dat elk onderdeel van de website dekt, een soort houding en doel van de website uitdrukt en zich bovenaan een website bevindt. Websitebezoekers merken de titel meestal op wanneer ze de website voor het eerst bezoeken. Om deze reden is het erg belangrijk om het hoofdeinde goed te organiseren en elk detail van het ontwerp in overweging te nemen.

Het kopgedeelte van websites bevat meestal het logo en het menu van de website. Met andere woorden, we kunnen de titel en menusectie definiëren als het dak van uw site. Omdat de secties in de menusectie de bezoekers een idee geven over de site en hen in staat stellen om op de gewenste pagina te klikken.

Koppen zijn het gebied waar uw belangrijkste webpagina’s zich bevinden, die kunnen veranderen afhankelijk van het type website dat u maakt. Als u bijvoorbeeld een online winkel heeft, kunt u uw kop categoriseren op basis van het soort producten dat u verkoopt. Of liever dan het product contentmarketing Als u een website heeft die u aanbiedt, kunt u deze velden eenvoudig in het titelgedeelte opnemen en kunt u meer klikken genereren.

De titel- en menusectie is het belangrijkste onderdeel van uw website dat indruk zal maken. Hoe beter u deze plaats organiseert, hoe meer bezoeken aan uw andere pagina’s zullen toenemen.

Afbeeldingen (Video – Visueel – Schuifregelaar)

Visualiseer de basislogica van websites. U herinnert zich misschien dat er een visueel gebied onderaan het titelgedeelte is dat u een idee geeft van de diensten van de site. Soms kunnen er afbeeldingen in de vorm van schuifregelaars stromen en soms video’s. Dit gedeelte bevindt zich meestal bovenaan de site en heeft als doel een goede indruk achter te laten op bezoekers. Op dit gebied raden we u aan de ontwerpen te gebruiken die het beste bij u passen. Bovendien, wanneer u een belangrijke aankondiging gaat doen over een campagne, een korting of een belangrijke aankondiging, kunt u afbeeldingen/video’s toevoegen aan de slider sectie.

Inhoud van de website

De gebieden waar alles over uw site als tekst wordt gepresenteerd, creëren de inhoud van uw site. Door de inhoud van de site zo duidelijk en duidelijk mogelijk te schrijven, in een taal die voor iedereen gemakkelijk te begrijpen is, zorgt u ervoor dat uw bezoekers u gemakkelijk kunnen begrijpen. Website-inhoud bestrijkt een breed scala van gebieden. Waar uw site over gaat, uw diensten, producten, enz. zijn slechts enkele van deze gebieden.

Hoewel de korte inhoud in de knoppen of menu’s onbeduidend lijkt, verhogen ze in feite de klikfrequentie van de sites en bouncepercentagezijn de belangrijkste gebieden. “Nu kopen” of “Winkelwagen” Knoppen zoals websitebezoekers weten waar ze heen moeten als ze klikken, zorgen ervoor dat de gewenste dienst op de site zo snel mogelijk bereikt wordt.

Als u wilt dat alles op uw site duidelijk en begrijpelijk is, raden we u aan om uw inhoud zorgvuldig te plannen en gebruiksvriendelijke inhoud te maken.

Subinformatie

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit het gebied onderaan de site. Dit gebied bestaat meestal uit links naar andere delen van de site. Dit gebied biedt voordelen zoals het bereiken van u en het controleren van uw sociale media-accounts.

zijbalk

Een zijbalk of horizontale balk wordt gebruikt om navigatie in andere richtingen op websites mogelijk te maken. Met de zijbalk hebben bezoekers eenvoudig toegang tot de gebieden die ze op uw website willen.

Blog

Blogs zijn een van de secties die in populariteit toenemen en plaatsvinden op de sites. Het bloggedeelte dat u kunt gebruiken voor onder meer het vertellen van meer over uw producten en diensten, het verstrekken van informatie over de branche, het uiten van uw mening over actuele situaties die u interesseren, is ook een bloggedeelte. SEO-onderzoeken het heeft ook voordelen.

Formulieren

Dankzij de formulieren die zijn gemaakt om informatie te verzamelen en vast te leggen, kunt u via verschillende kanalen contact houden met uw websitebezoekers en veel met deze gegevens werken.

Afhankelijk van het type formulier dat u wilt gebruiken, kunt u overwegen om ze in verschillende delen van uw site te plaatsen. Formulieren zijn over het algemeen niet geschikt voor de startpagina, maar u kunt formulieren gebruiken in de betreffende services of het contactgedeelte.

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord