Wat is webhosting? – Registrar Blog

1
Wat is webhosting?  – Registrar Blog

Hostingis een dienst waarmee organisaties en individuen een website of webpagina op internet kunnen plaatsen. EEN hosting Een serviceprovider is een bedrijf dat de technologieën en diensten levert die nodig zijn om de website of webpagina op internet weer te geven. Websites worden gehost of opgeslagen op speciale computers die servers worden genoemd. Wanneer internetgebruikers uw website willen bekijken, hoeven ze alleen maar uw websiteadres in te voeren of domeinis om het naar hun browser te schrijven. Hun computers zullen dan verbinding maken met uw server en uw webpagina’s worden via de browser bij hen afgeleverd.

Meest hosting bedrijf vereist dat u de eigenaar bent van uw domein om het te hosten. domeinnaamAls je dat niet hebt hosting bedrijven zullen u helpen er een te kopen.

Hier zijn enkele functies die u van uw hostingprovider kunt verwachten:

Emailaccounts

Zoals eerder vermeld, vereisen de meeste hostingproviders dat gebruikers een eigen domeinnaam hebben. Domein-e-mail met een domeinnaam (bijvoorbeeld www.isimtescil.net) en e-mailaccountfuncties geleverd door uw hostingbedrijf. rekening(Bijvoorbeeld uw [email protected]).

FTP-toegang

Door FTP te gebruiken, kunt u bestanden uploaden van uw lokale computer naar uw webserver. Als u uw website maakt met uw eigen HTML-bestanden, kunt u via FTP bestanden van uw computer naar de webserver overbrengen om uw website via internet toegankelijk te maken.

WordPress-ondersteuning

WordPress Het is een online tool voor het maken van websites. Het is een krachtig inhoudsbeheersysteem voor blogs en websites waarmee u eenvoudig websites kunt maken en beheren. WordPressBeheert meer dan 25% van de websites op internet. De meeste hostingproviders WordPress Het zal u onmiddellijk vertellen of het compatibel is. WordPress uw websites hosting Eenvoudige vereisten voor PHP versie 7 of hoger; MySQL versie 5.6 of hoger.

Hoe kunnen mijn online bedrijven profiteren van hosting?

Om uw website online te publiceren, is uw bedrijfswebsite een hosting
dienst vereist. Hostingbedrijven hebben bijvoorbeeld vaak interne technici in dienst om ervoor te zorgen dat de websites van hun klanten 24/7 in de lucht zijn. Ook is de interne ondersteuning van de webhost het populairst wanneer website-eigenaren hulp of probleemoplossing nodig hebben. een professional hosting service biedt een naadloze ervaring voor bedrijfseigenaren, zodat ze hun tijd en moeite effectief op hun bedrijf kunnen richten.

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord