Wat is Instagram-SEO? – Registrator Blog

2
Wat is Instagram-SEO?  – Registrator Blog

Voor de digitale ontwikkeling van een merk is het van groot belang aanwezig te zijn op social media en de kanalen waarin het aanwezig is op basis van de laatste trends te gebruiken. Instagram-SEO Het is een functionele functie die op dit punt een rol gaat spelen en die merken helpt om meer betrokkenheid op Instagram te krijgen.

simtescil In dit artikel hebben we enkele tips verzameld om je te helpen opvallen en meer mensen op Instagram te bereiken.

Maak een trefwoordrijke biografie

bio van je Instagram-account optimaliseren voor zoekmachinesis een van de belangrijkste dingen die je kunt doen. Hoewel er een limiet van 150 tekens is, zal een goed georganiseerde biografie met trefwoorden die u het beste beschrijven u vooruit helpen.

Ook in je bio hashtagler Je kunt het ook gebruiken. Omdat uw bio wordt weergegeven als html en kan worden gecrawld door zoekmachines. In feite is het bio-gedeelte de enige tekst op uw profiel waar optimalisatie plaatsvindt. Om deze reden raden we u aan ervoor te zorgen dat u in de bio-sectie op de meest nauwkeurige manier uitdrukt wat uw merk is en waar uw bedrijf over gaat.

Om je bio goed te bewerken Hoe maak je de perfecte Instagram-bio? U kunt ons artikel lezen.

Beeldherkenning

Instagram is een sociaal platform gebouwd op afbeeldingen. Uw SEO-succes wordt afgemeten aan het soort foto’s dat u plaatst en hun kwaliteit. Met andere woorden, u moet ervoor zorgen dat de afbeeldingen die u plaatst een goede resolutie hebben en dat ze interessant zijn.

Instagram is een soort technologie die afbeeldingen categoriseert op basis van hun inhoud.Beeldherkenning” gebruikt. Deze technologie helpt je om je Instagram-account te laten groeien door foto’s te laten zien aan mensen die geïnteresseerd zijn in vergelijkbare inhoud, maar je account nog niet zijn tegengekomen.

Zie uw afbeeldingsbijschriften als bijschrifttags

Wanneer Instagram een ​​pagina voor je bericht maakt, bevat de ondertitelingstag de titel van de afbeelding. Zorg ervoor dat uw titel overeenkomt met de afbeelding die u uploadt en uw merk of bedrijf weerspiegelt. Houd er rekening mee dat uw titellabel wordt afgekapt en dat alle waardevolle informatie aan het begin van het bijschrift staat.

“ALT-tekst” -functie voor Instagram SEO

Instagram heeft een handige nieuwe functie toegevoegd waarmee gebruikers tekst achter je foto’s en video’s kunnen toevoegen. In internettaal betekent “ALT” alternatief. goed “Alt-tekst”, staat voor “alternatieve tekst”. Met een limiet van 100 tekens voor deze tekst, is het ontworpen om SEO-ranglijsten te helpen en mensen aan het denken te zetten, in plaats van het bijschrift van de foto in de beschrijving te kopiëren/plakken. Met ALT-tekst kunnen gebruikers met trage internetverbindingen of slechtziende gebruikers afbeeldingen in hun streams ‘bekijken’. Het helpt ook het Instagram-algoritme om de inhoud te organiseren. Met deze functie kunnen uw foto’s ook worden gerangschikt in Google Afbeeldingen-zoekopdrachten.

Gebruik Instagram om meer bezoekers te trekken

Hoewel pagerank duidelijk belangrijk is voor SEO, is het niet het enige doel. Het is een grote overwinning om SEO te gebruiken om verkeer naar uw website te leiden. U kunt dit doen door uw Instagram-account te koppelen aan uw website, winkel en andere sociale-mediaplatforms zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Onderling gekoppelde links zijn nog steeds niet-gevolgde links, maar ze helpen extra verkeer te genereren.

Hoewel Google sociale media niet rechtstreeks gebruikt voor rankings, verschijnen bij het zoeken naar namen van bedrijven en beroemdheden relevante sociale media-accounts en websites bovenaan uw Google-zoekopdracht.

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord