Wat is bestandsoverdracht? – Registrator Blog

0
Wat is bestandsoverdracht?  – Registrator Blog

Er kunnen situaties zijn waarin we vaak gedurende de dag bestanden moeten verzenden en ontvangen om redenen zoals veel banen of opleiding. Hoewel we sommige bestanden gemakkelijk via e-mail kunnen verzenden, zijn sommige bestanden vanwege hun grootte mogelijk niet geschikt voor verzending per e-mail. Op dit punt komen toepassingen voor bestandsoverdracht in het spel. Zoals we uit de naam kunnen opmaken, bieden toepassingen voor bestandsoverdracht die het verzenden en ontvangen van bestanden tussen twee computers met internetverbinding mogelijk maken, zeer functionele en snelle oplossingen in de wereld van vandaag waar alles digitaal wordt uitgevoerd.

Met het goedkope en toegankelijke snelle internet is internet een onmisbaar onderdeel van ons leven geworden. Hoewel de grootte van de bestanden die we gebruiken is toegenomen, is ook het gebruik van mobiele technologieën toegenomen. Hoewel er de mogelijkheid is om bestanden per e-mail te verzenden, beperken veel e-mailserviceproviders het verzenden van bestanden van meer dan 15 – 20 MB. Ook hier komen bestandsoverdrachtsystemen om de hoek kijken. simtescil In dit artikel hebben we de meest populaire hulpprogramma’s voor bestandsoverdracht verzameld.

Google Drive

Google Drive, de cloudopslagservice van Google, is een van de meest geprefereerde tools voor bestandsoverdracht. U moet een Gmail-account hebben om Google Drive te gebruiken. Anders heeft u geen toegang tot dit systeem. Bij het verzenden van een e-mail via Gmail is het driehoekige pictogram onderaan de Google Drive-knop.

Google Drive-systeem heeft een zeer gebruiksvriendelijke en gemakkelijke interface. Zelfs als je nog nooit Google Drive hebt gebruikt, kun je het hele systeem gemakkelijk in een zeer korte tijd leren.

U kunt een bestand uploaden naar het systeem en het gebruiken als opslagruimte, of u kunt het gewenste bestand eenvoudig delen met de mensen die u wilt.

Yandex-schijf

Yandex Disk biedt gratis 10 GB opslagruimte, evenals het delen van bestanden.

Om grote bestanden op Yandex Disk te delen, moet je in de eerste plaats je eigen ruimte op Yandex Disk maken. Vervolgens kunt u eenvoudig uw bestanden uploaden door op het veld “Uw bestanden uploaden” te klikken. Als uw bestandsgrootte erg groot is, kan het uploaden enige tijd duren.

Om uw bestanden te delen, kunt u uw bestand naar iedereen verzenden door op het tabblad “Link delen” te klikken.

Dropbox

Met Dropbox, een toepassing voor cloudopslag, kunt u uw bestanden openen en ordenen vanaf computers met Windows-, Mac OS- en Linux-besturingssystemen en mobiele apparaten zoals Android, iOS en Windows Phone door uw bestanden op internet op te slaan.

Dropbox, een service voor het verzenden van grote bestanden, geeft ook om de privacy van gebruikers en zorgt ervoor dat uw mappen kunnen worden geopend en bewerkt door gebruikers die u toestaat. Het programma, dat 2 GB vrije ruimte biedt wanneer u zich registreert, maakt het ook mogelijk om mappen of bestanden te delen via een link.

WeTransfer

WeTransfer, een van de manieren om grote bestanden via internet te verzenden, is een van de meest gehoorde en veelgebruikte programma’s. Met het programma waarmee u gratis bestanden tot 2 GB kunt verzenden, kunnen de verzonden bestanden gedurende 1 week vanaf de verzenddatum worden gedownload. Als u uw WeTransfer-bestand dat u heeft ontvangen niet binnen 1 week downloadt, ziet u de waarschuwing dat uw bestanden zijn verwijderd wanneer u op de downloadlink klikt.

De interface van de applicatie, die zowel vanuit de mobiele applicatie als vanaf de computers wordt gebruikt, is vrij eenvoudig. Nadat het venster is geopend, moet u een van de blauwe knoppen “Bestand verzenden” of “Map verzenden” in het middelste gebied selecteren. Daarna moet u beslissen of u uw bestand via e-mail wilt verzenden of dat u het bestand als link uit de applicatie wilt ontvangen.

Daarnaast kun je door gebruik te maken van de betaalde versie van de applicatie ervoor zorgen dat de linklink niet voor langere tijd wordt verwijderd en kun je grotere bestanden versturen.

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord