Verhaalfunctie komt naar TikTok? – Registrar Blog

2
Verhaalfunctie komt naar TikTok?  – Registrar Blog

Verhaalfunctie komt naar TikTok? De verhaalfunctie, de meest populaire functie onder sociale mediaplatforms, is getest door TikTok. Hoe denk je dat deze nieuwe functie zal worden verwelkomd door TikTok-gebruikers? Laten we samen afwachten.

TikTok, dat maandelijks 700 miljoen gebruikers heeft, blijft zichzelf verbeteren en nieuwe functies aan zijn gebruikers toevoegen. Met het videoconcept van 15 seconden, het grootste kenmerk van TikTok, overtrof het andere sociale media-accounts.

TikTok test een verhaalachtige functie

Het platform, dat opnieuw naar voren kwam nadat YouTube de afgelopen weken de TikTok-achtige Shorts-functie aankondigde, is begonnen met het testen van de verhalenachtige functie, die al jaren met succes wordt gebruikt in applicaties als Instagram en Snapchat.

Deze innovatie, aangekondigd door de populaire social media-adviseur Matt Navarra, heeft vergelijkbare functies als de verhalenfunctie die wordt gebruikt door concurrerende apps. Met deze functie, eenvoudigweg “TikTok-verhalen” genoemd, kan de gebruiker berichten delen die 24 uur per dag worden gepubliceerd, net als Snapchat en Instagram.

Tegelijkertijd wordt de overgang tussen verhalen gemakkelijker dankzij de schuifregelaars die in andere toepassingen worden gebruikt. Daarnaast zal het mogelijk zijn om commentaar te geven en te reageren op de gedeelde verhalen. TikTok, dat deze functie definieert als een nieuwe manier waarop mensen met hun volgers kunnen communiceren, staat vanwege de aard van de toepassing alleen toe dat video-inhoud in verhalen wordt gedeeld.

TikTok-verhalen, die naar verluidt in de testfase zijn, zullen de komende maanden beschikbaar zijn voor alle gebruikers als er geen problemen zijn.

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord