Twitter heeft zijn nieuwe pagina-ontwerp gepresenteerd! – Registrator Blog

5
Twitter heeft zijn nieuwe pagina-ontwerp gepresenteerd!  – Registrator Blog

Twitter introduceerde zijn nieuwe pagina-ontwerp. Twitter, dat sinds de release niet veel is veranderd aan het pagina-ontwerp, heeft zijn nieuwe look geïntroduceerd. Hier zijn de aangebrachte wijzigingen…

Twitter, dat erg populair is onder sociale-mediaplatforms, blijft wijzigingen aanbrengen voor zijn gebruikers. Als je naar de nieuw ontworpen interface kijkt, heeft Instagram deze geïntroduceerd met een uiterlijk dat lijkt op de lay-out van de startpagina. Wat het nieuwe ontwerp vrij eenvoudig maakt? Twitter, hebben gebruikers de functies liken, reageren, retweeten en delen nuttiger gemaakt.

Instagram tik op Twitter

Wanneer u het nieuwe ontwerp bekijkt, worden de gebruikersnamen vanaf de linkerkant genomen en in hetzelfde blok geplaatst als de titel. Reacties op tweets retweeten, vind-ik-leuk- en deelknoppen zijn verspreid over een groter gebied.

Ook worden de afbeeldingen en links in de tweet beter zichtbaar weergegeven in een groot gebied. Er is geen informatie over wanneer deze functie voor iedereen beschikbaar zal zijn. Er wordt echter geschat dat dit afhangt van variabelen zoals de openingsdatum van een account, de goedkeuringsstatus en het aantal volgers dat bij eerdere innovaties is toegepast.

Bron: shiftdelete.net/

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord