Turkije staat op de 12e plaats in Europa met 140 duizend softwareontwikkelaars – Imtescil Blog

0
Turkije staat op de 12e plaats in Europa met 140 duizend softwareontwikkelaars – Imtescil Blog

Terwijl het aantal softwareontwikkelaars in Europese landen werd aangekondigd, werd gesteld dat er 140 duizend softwareontwikkelaars in Turkije waren.

Mediamonitoringbureau Ajans Press onderzocht de hoeveelheid nieuws in de pers over technologie. Volgens de informatie verzameld door Ajans Press en PRNet uit het digitale persarchief, werd vastgesteld dat dit jaar 50 duizend 570 nieuws gerelateerd aan technologie in de pers verschenen. Kijkend naar het aantal nieuws dat alleen over software ging, bleek dat er 30 duizend 136 nieuws waren van vorig jaar tot vandaag. Toen de nieuwsinhoud werd gecontroleerd, waren er veel onderwerpen, van software-import uit Turkije tot de overgang naar kunstmatige intelligentie, afgezien van de investeringen die de afgelopen jaren in software zijn gedaan.

Volgens de informatie die Ajans Press heeft verkregen uit de gegevens van stackoverflow.com, is het aantal softwareontwikkelaars in Europese landen bekendgemaakt. Hoewel wordt gezien dat er 140 duizend softwareontwikkelaars zijn in Turkije, werd vastgesteld dat Duitsland de eerste plaats innam met 837 duizend. Het land dat het dichtst bij Duitsland lag, was Engeland met 814 duizend, terwijl het derde land Frankrijk was met 467 duizend softwareontwikkelaars. Andere landen die de eerste drie volgen en de meeste softwareontwikkelaars hebben, worden respectievelijk vermeld als Rusland, Nederland, Italië, Spanje, Polen en Oekraïne. Sommige landen die na Turkije komen zijn; Het werd geregistreerd als Roemenië, Denemarken, België en Noorwegen.

Kajak: AA

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord