NVIDIA kondigt platform aan voor het maken van AI-avatars – Naamloos Blog

5
NVIDIA kondigt platform aan voor het maken van AI-avatars – Naamloos Blog

NVIDIA heeft vandaag NVIDIA Omniverse Avatar aangekondigd, een technologieplatform voor het maken van AI-avatars. NVIDIA Omniverse Avatar, aangekondigd als een nieuw technologiepakket, zal naar verwachting door bedrijven worden gebruikt om gemakkelijk met hun klanten te communiceren in winkels en autoservices. Dus hoe gebruiken we NVIDIA Omniverse Avatar? Hier lees je waar je benieuwd naar bent uit ons nieuws.

NVIDIA Omniverse Avatar verbindt eenheden in de spraak-, computervisie, natuurlijke taalbegrip, aanbevelingsengines en simulatietechnologieën van het bedrijf. De avatars die op het nieuw aangekondigde platform zijn gemaakt, bestaan ​​uit interactieve personages met ray-traced 3D-graphics die kunnen zien, spreken en chatten over een breed scala aan onderwerpen en natuurlijk de gesproken intentie begrijpen.

Nieuwsgierigheid over NVIDIA Omniverse Avatar

Omniverse Avatar is eenvoudig aan te passen voor bijna elke branche. kunstmatige intelligentie assistenten verschijnt met. Deze assistent zal naar verwachting miljarden dagelijkse klantenservice-interacties ondersteunen, zoals restaurantbestellingen, banktransacties, persoonlijke afspraken en reserveringen maken, en meer.

Jensen Huang, oprichter en CEO van NVIDIA, toonde enkele demo’s van de Omniverse Avatar-technologie. Huang; “Omniverse Avatar combineert NVIDIA’s kerntechnologieën op het gebied van graphics, simulatie en kunstmatige intelligentie om enkele van de meest complexe realtime-applicaties te creëren die ooit zijn gemaakt. De use cases van collaboratieve robots en virtuele assistenten zijn ongelooflijk en verstrekkend.” een verklaring afgelegd.

Omniversum-avatar, een virtuele wereldsimulatie- en samenwerkingsplatform voor 3D-workflows, momenteel in open bèta, met meer dan 70.000 gebruikers NVIDIA Het bereidt zich voor om te verschijnen als onderdeel van het Omniversum.

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord