Mx-registratieomleiding op Wix

0
Mx-registratieomleiding op Wix

Wix is ​​een van de huidige kant-en-klare website-ontwerpomgevingen. Omdat de meeste diensten echter tegen hoge prijzen worden aangeboden bij het betreffende bedrijf, gebruiken mensen liever verschillende omgevingen door ze te combineren. In ons gerelateerde informatieartikel staat hoe onze klanten, die zowel individuele als zakelijke hosting hebben, meer dan één omgeving tegelijk kunnen gebruiken.

Nadat u uw website in het Wix-systeem hebt gepubliceerd, dat wil zeggen, nadat u uw domeinnaamserverinformatie naar wix hebt geleid, moet u uw MX-records die bij de mailservicestructuur horen, instellen volgens de nametescil.net-mailserverrecords.

Onze administratie voor individuele hosting;

A-records vereist voor e-mail

pop3.domeinnaam.extensie —> 93.89.226.87
smtp.domeinnaam.extensie —> 93.89.226.86
mx01.domeinnaam.extensie —> 93.89.226.79
webmail.domeinnaam.extensie —> 93.89.226.88

Mx-recordinfo

domeinnaam.extensie — > mx01.domainname.extension De waarde van de e-mailprioriteit moet worden ingesteld op 10.

Onze administratie voor corporate hosting;

A-records vereist voor e-mail

pop3.domeinnaam.extensie —> 93.89.226.137
smtp.domeinnaam.extensie —> 93.89.226.136
mx01.domeinnaam.extensie —> 93.89.226.135
webmail.domeinnaam.extensie —> 93.89.226.139

Mx-recordinfo

domeinnaam.extensie — > mx01.domainname.extension De waarde van de e-mailprioriteit moet worden ingesteld op 10.

Opmerking: u moet uw eigen domeinnamen invoeren in plaats van domeinnaam.extensie-velden.

Om de relevante records op Wix toe te voegen, moet je de onderstaande stappen volgen.

We bieden een link naar de WIX-interface om onze e-mailregistratie om te leiden. Er is een belangrijk punt in deze fase. Als je een betaalde structuur bij Wix koopt, kun je e-maildiensten gebruiken op je domeinadres.

Wanneer we inloggen als Wix-lid, verschijnt het betreffende scherm. Dit gebied is de basisinterface van het betreffende bedrijf. We beginnen onze activiteiten door op het menu Domein te klikken.

Domeinmenu laat ons zien welk domeinadres actief is. in dit gebied Domeinen beheren Met de knop komt u in de interface van het betreffende domeinadres.

Het gebied Mijn domeinen is een omgeving waar u actie kunt ondernemen voor alle bestaande domeinadressen. Om ons mail mx-record toe te voegen, Brievenbussen Klik op sectie.

In dit gebied Stel uw mailbox in (MX-records) Het gebied is een van de belangrijkste onderdelen voor de systeemstructuur. uit het relevante veld Uw e-mailprovider ANDER U moet uw Mail mx-registratiegegevens invoeren door als te kiezen. Het record dat moet worden ingevoerd is mx01.domainname.extension.

Na het invoeren van ons mx-record, is het noodzakelijk om andere registratie-informatie die nodig is voor e-mail op het systeem in te voeren. Deze records zijn pop3-, smtp-, webmail- en mx01-records. Geavanceerde functies > DNS-records > A (host)records > DNS bijwerken De invoer van de relevante records op het veld wordt verstrekt.

Opmerking: wijzigingen in Mail MX- en A-records worden binnen gemiddeld 1-4 uur in de systemen doorgevoerd.

De mx01.domainname.extension-informatie die we eerder hebben ingevoerd, moet in het veld mx (Mail records) verschijnen.

Het bericht Mx Registration Redirect op Wix verscheen eerst op NameRegister Blog.

Geef een antwoord