Het project ‘1 Million Developers’ is afgerond! – Registrar Blog

2
Het project ‘1 Million Developers’ is afgerond!  – Registrar Blog

President Recep Tayyip Erdoğan kondigde de voltooiing aan van het ‘1 Million Software Developers’-project en deed een aankondiging aan jonge mensen die software willen leren. Erdogan riep jonge mensen op om software te leren en zei: “We lanceren een programma dat tot doel heeft 1 miljoen softwareontwikkelaars in 3 jaar op te leiden.”

Erdogan gebruikte de volgende uitdrukkingen in zijn verklaring: “Ik zou in het bijzonder een oproep willen doen aan onze jongeren in deze dagen waarin we vrijwillige quarantaine uitvoeren met de slogan ‘Blijf thuis, Turkije’. De software-industrie, wiens ster elke dag in de wereld straalt, wacht op je. Hiervoor een bedrijf dat zich richt op het opleiden van 1 miljoen softwareontwikkelaars in 3 jaar. programma We gaan beginnen.

In het project dat is voorbereid door het ministerie van Financiën en Financiën, zullen de trainingen worden uitgevoerd, met name via de BTK Academy Training Portal. Momenteel worden op deze site 31 verschillende trainingen gegeven, die 47 duizend minuten duren onder 13 titels. Tegen het einde van het jaar zal het aantal trainingen toenemen tot 100. Onze jongeren hoeven alleen maar in te loggen op het systeem en hun cv te registreren.

Afgeronde trainingen en mate van succes worden automatisch bijgehouden op de cv’s in het systeem. Degenen die het programma voltooien; krijgt de kans om als expert aan de slag te gaan op 15 verschillende gebieden, van beveiliging tot data-analist, van cyberbeveiliging tot softwareontwikkeling.

Zo kunnen onze jongeren van de coronadagen een kans maken om hun toekomst te belichten. Ik geloof dat dit programma ook zal bijdragen aan het voorzien in de behoefte aan softwareontwikkelaars in ons land.

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord