Grote verandering kan gebeuren – Registrar Blog

2
Grote verandering kan gebeuren – Registrar Blog

Squid Game is er met de populairste tv-serie van de afgelopen week. Squid Game, de serie die al 10 jaar geen enkele producer meer wil, bereidt zich voor om zijn fans te ontmoeten met een grote verandering. Ik vraag me af of er seizoen 2 komt van de langverwachte Squid Game-serie?

Hwang dong-hyuk, de producent en regisseur van de steeds populairder wordende Netflix-serie Squid Game, deed een statement over het tweede seizoen. Hwang dong-hyuk wees erop dat er een grote verandering zal komen in het nieuwe seizoen van het drama.

Een statement over het tweede seizoen kwam van Hwang dong-hyuk, de producent van de Koreaanse serie Squid Game, die sinds de release veel indruk heeft gemaakt en een van de meest bekeken producties van Netflix is.

Het zal een grote verandering zijn

De producer, die niet duidelijk liet blijken dat het tweede seizoen gefilmd gaat worden, stelt dat als hij de handen uit de mouwen steekt voor een nieuw seizoen, er dit keer een grote verandering komt.

De producent van het langverwachte nieuwe seizoen van Squid Game sprak: Er kan een grote verandering komen

Komt er een ander personage?

De producent van Squid Game heeft aangekondigd dat als het tweede seizoen van de serie wordt gefilmd, dit keer het verhaal van een ander personage, geen deelnemer, het hoofdonderwerp zal zijn.

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord