Google presenteert nieuwe spamalgoritme-update – Blog voor naamregistratie

0
Google presenteert nieuwe spamalgoritme-update – Blog voor naamregistratie

Gepresenteerd Google’s nieuwe spam-algoritme-update van juni. Google heeft de uitrol van de nieuwe spam-algoritme-update vorige week afgerond met een nieuwe update deze week. Dus wat is deze nieuwe algoritme-update die Google heeft gepresenteerd? Het antwoord op deze vraag lees je in ons artikel.

Op 23 juni rondde Google de uitrol van de nieuwe spam-algoritme-update af met een nieuwe update die binnenkort een week later zou volgen. De meeste websites hoeven zich geen zorgen te maken en zullen geen verandering in de ranking zien. Google’s definitie van spam meldde een update gericht op sites van lage kwaliteit die gebruikers misleiden om persoonlijke informatie te verstrekken of malware te installeren.

De nieuwe spam-update zal naar verwachting ook gericht zijn op phishing-zwendel. Ook deze update heeft aandacht nodig; Als u een plotselinge daling van de positie op uw site ziet na de spam-update in juni, moet u de beveiliging van uw site onderzoeken en letten op tekenen van een mogelijke aanval.

Meldingsmeldingen van Google Zoeken voor onbetrouwbare resultaten

Volgens de conclusie van het onderzoeksteam van Google kan het onbetrouwbare resultaten voor gebruikers benadrukken. Ze testen een nieuwe zoekfunctie die de zoeker op de hoogte stelt wanneer nieuwe pagina’s worden weergegeven in zoekresultaten, die al dan niet betrouwbaar zijn. Het idee is om op subtiele wijze met een uitspraak te komen die luidt: “Deze resultaten lijken snel te veranderen.” of “Als dit onderwerp nieuw is, kan het soms even duren voordat de resultaten door betrouwbare bronnen worden ingediend.”

Google-autoriteiten zeiden in een verklaring over dit onderwerp dat dit de gebruiker zal helpen de meest geschikte en betrouwbare pagina voor zijn zoekopdracht te vinden. Nieuwere pagina’s kunnen betrouwbare informatie bevatten, maar Google heeft tijd nodig om betrouwbare zoekresultaten te genereren.

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord