Beste antivirusprogramma’s – Nametescil Blog

0
Beste antivirusprogramma’s – Nametescil Blog

antivirus programma’s voorkomen dat schadelijke software en virussen uw computer binnendringen. een kluis internetten Het is uiterst belangrijk dat u naast uw standaard firewall een hoogwaardig antivirusprogramma gebruikt om de ervaring te hebben.

Het beste antivirusprogramma Als het om opties gaat, is er een algemene opvatting dat er hoge kosten moeten worden betaald om een ​​kwaliteitsprogramma te krijgen. Deze opvatting is echter niet helemaal juist. Er zijn ook succesvolle gratis antivirusprogramma’s die uw computer kunnen beschermen tegen malware en virussen. Wij hebben deze programma’s voor u op een rijtje gezet.

1- Bitdefender antivirusprogramma

Bitdefender Antivirus Gratis Editie U kunt uw computer gratis beschermen tegen malware. Wanneer u dit programma op uw computer installeert, begint het op de achtergrond te draaien. Bovendien, aangezien het een lichtgewicht systeem heeft, vertraagt ​​het uw computer niet terwijl het op de achtergrond draait. Het antivirusprogramma van Bitdefender, dat de bronnen die het verbruikt tot een minimum beperkt, biedt een hoge bescherming, ook al is het gratis. Er is geen ondersteuning voor de Turkse taal, maar met zijn eenvoudige interface kan het gemakkelijk worden gebruikt door mensen die basis Engels kennen. Automatisch scannen, gedragsanalyse en bescherming tegen phishing functies zijn beschikbaar.

2- Avast Antivirus-programma

Het heeft een zeer wijdverbreid gebruiksnetwerk. Avast gratis antivirusis populair geworden met zijn vele functies en gratis functies. De beveiliging van de computer volledig garanderen Avast-antivirus Het programma is ook op de voorgrond getreden met zijn gratis e-mailcontrole en internetbeveiligingsfuncties. Het programma heeft: spelmodus, het zorgt ervoor dat de computer niet vertraagt ​​wanneer deze op de achtergrond wordt uitgevoerd. Wachtwoordmanager is ook een van de prominente functies van Avast.

3-Kaspersky Antivirus-programma

Betaald met een antivirusprogramma Kaspersky De gratis versie is ook zeer succesvol in het beschermen van uw computer tegen bedreigingen. Bovendien heeft het programma ook ondersteuning voor meerdere apparaten. Op deze manier kunt u uw andere apparaten beschermen met dit antivirusprogramma. Phishing, identiteitsdiefstal, ransomware, bank- en winkelbeveiliging eigendommen; Dit zijn slechts enkele van de beveiligingssystemen die Kaspersky aanbiedt.

4-Avira antivirusprogramma

die de hardware van uw computer niet belasten en daarom Avira die uw computer niet vertraagtHet wordt elke dag door steeds meer mensen gebruikt met de succesvolle resultaten die het heeft behaald in de tests. Het nieuwe ontwerp van Avira biedt een gemakkelijke en effectieve gebruikerservaring. Binnen de gratis versie van Avira phishing bescherming tegen, e-mailzwendel bescherming tegen en 500 MB VPN Er zijn extra functies zoals: Avira; Windows, Mac, Android en iOS beschikbaar voor besturingssystemen.

5-Panda antivirusprogramma

Panda, cloudgebaseerd Het is een antivirusprogramma. Het nadeel van Panda is dat het je computer meer belast als het op de achtergrond draait dan andere programma’s. Echter, Panda, vooral USB-sticks Het onderscheidt zich door zijn beschermingsfunctie. Panda’s eenvoudige interface en realtime beveiligingsfunctie; maakt dit antivirusprogramma nuttig.

6-Emsisoft Emergency Kit Antivirus-programma

Het algemene doel van antivirusprogramma’s, van malware om te voorkomen dat het uw computer infecteert. Emsisoft aan de andere kant is het bedoeld om een ​​computer op te schonen die al met een virus is geïnfecteerd. Als uw computer indien besmetU kunt malware verwijderen met Emsisoft. Bovendien zijn de systeemvereisten van het programma ook vrij laag. In deze betekenis Emsisoft-noodpakketHet kan gemakkelijk op veel computers worden gebruikt.

7-HiJack dit antivirusprogramma

HiJack dit Het belangrijkste kenmerk dat het antivirusprogramma onderscheidt van zijn concurrenten, is dat dit programma alleen voor ervaren gebruikers moet worden ontworpen. Het programma produceert een zeer gedetailleerd rapport van uw computersysteem. Als de gebruiker kwaadwillend is software en potentieel kan problemen detecteren via dit rapport. Dit programma is erg handig, waar u in detail kunt zien wat er op uw computer gebeurt. Het wordt echter aanbevolen dat alleen experts HiJack This gebruiken, zodat het geen problemen op uw computer veroorzaakt.

Gebruikersbeoordeling


3.83
(12 stemmen)

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord