Bedrijven kunnen hun eigen keuze maken in het softwareproject – İmtescil Blog

0
Bedrijven kunnen hun eigen keuze maken in het softwareproject – İmtescil Blog

Wat is nodig voor een softwareproject? In het softwareontwikkelaarsproject onder leiding van de president zullen bedrijven softwareontwikkelaars kunnen kiezen op basis van de scores die ze krijgen. Deze kans, die belangrijk is voor jongeren die zichzelf willen verbeteren, biedt de mogelijkheid om via online onderwijs softwareontwikkelaar te worden.

Werkgevers kunnen zien wie welke training heeft gevolgd en met hoeveel punten in het “1 Million Software Developer Project” en de meest geschikte kandidaat voor hen selecteren. Dankzij het softwareontwikkelaarsproject zal naar verwachting in de behoefte van de industrie aan softwareontwikkelaars worden voorzien.

Het ministerie van Financiën en Financiën heeft een gebruikershandleiding opgesteld voor diegenen die willen deelnemen aan het “1 Million Software Developers Project”, dat jongeren de mogelijkheid biedt om softwareontwikkelaars te worden door middel van online onderwijs.

Volgens de informatie verzameld door de AA-correspondent uit de gids, is de applicatie “1 miljoen werkgelegenheid” ontwikkeld om een ​​pool te creëren waar de cv’s van burgers die een carrière in de informatietechnologie in de publieke en private sector willen hebben, worden verzameld.

Hoewel de applicatie inspeelt op de behoeften van softwareontwikkelaars van de sectoren, was het ook bedoeld om de cv’s van de burgers die bij het project betrokken waren, toegankelijk te maken in de digitale omgeving.

Kandidaten registreren zich voor de cursussen die in het systeem zijn geïnstalleerd door de applicatie in te voeren op het adres “https://1milyonisthdam.hmb.gov.tr/login”.

Naast het aanbieden van online informatietechnologietraining met een ander onderdeel van het project, is de BTK Academy-applicatie, waar de trainingen worden gegeven, toegankelijk op het adres “https://www.btkakademi.gov.tr/portal/.

U kunt ook overschakelen naar de BTK Academy-website met de link “Gratis trainingen” op het startscherm van de applicatie “1 miljoen werkgelegenheid”.

Trainingen kunnen ook op gebruikersbasis worden toegewezen.

De trainingen in het systeem staan ​​onder de “Trainingscatalogus”. De trainingen in de catalogus staan ​​open voor alle gebruikers en bestaan ​​uit trainingen die op gebruikersbasis zijn toegewezen.

Dankzij de integratie tussen de applicaties “BTK Academy” en “1 Million Employment” zullen de door de gebruikers verworven trainingen en competenties worden weerspiegeld in hun cv’s binnen de sollicitatieapplicatie. Deze trainingen, die worden ontvangen en voltooid wanneer de kwalificaties worden gefilterd op basis van de behoeften in de cv-pool, zullen een belangrijke referentie zijn voor werkgevers.

Voltooide trainingen en succescijfers worden automatisch ingevoerd in de cv’s in het systeem. In de cv-pool die voor de afgestudeerden van het project moet worden aangemaakt, kunnen bedrijven die in het portaal zijn geregistreerd, zien wie welke opleiding heeft gevolgd en met hoeveel punten, en de meest geschikte kandidaat voor werk selecteren.

Verplichte velden hervatten

De velden die moeten worden ingevuld in het 1 Million Employment-toepassingsforum;

hervat veld

Als u in de publieke of private sector werkt, de instelling, eenheid en provincie waar ze werken

Of je nu in het buitenland werkt

Expertise- en competentiegebieden

Certificaten ontvangen

Kennis van vreemde talen en examens

Reisbarrière gebied

Rijbewijsgebied

strafblad

Bloedgroep

kennisgebied gebarentaal

Deze velden zijn verplichte velden.

Enige training is vereist

Afgestudeerden van het project, informatiebeveiligingsspecialist, bedrijfsanalist, netwerkspecialist, projectmanager, rapportagespecialist, penetratietester, cyberbeveiligingsspecialist, systeemanalist, systeemspecialist, testspecialist, data-analist, databasemanager, webdesignspecialist, helpdeskspecialist en werk vinden als softwareontwikkelaar.

Sommige cursussen moeten worden gevolgd voor banen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om training te krijgen over blockchain, besturingssysteem en cyberbeveiliging voor expertise op het gebied van informatiebeveiliging, en big data, business intelligence, kantoorprogramma’s en databasetraining voor data-analyse.

Kajak: AA

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord