2022 Lokale SEO-trends – Blog voor naamregistratie

0
2022 Lokale SEO-trends – Blog voor naamregistratie

Om zo goed mogelijk aan de behoeften van consumenten te voldoen, evolueren de zoekresultaten voortdurend en ontstaan ​​er nieuwe hindernissen voor bedrijfseigenaren om hun webpagina’s te optimaliseren voor lokale zoekresultaten. Hoewel het moeilijk te voorspellen is hoe SEO de komende jaren zal transformeren, is het moeilijk te zeggen dat er nieuwe trends zullen ontstaan ​​die de lokale zoekwereld zullen beïnvloeden. Lokale SEO-trends voor 2022 onderzoek mogelijk is.

SEO, waarmee merken zichtbaarder worden en nieuwe doelgroepen bereiken, is een concept dat elk jaar verandert en evolueert. Dus wat is het laatste nieuws om lokale bedrijven te helpen in 2022? lokale SEO-trends Hoe gaat het worden? simtescil Zoals in dit artikel Lokale SEO-trends voor 2022 We schreven er een review over.

Verhoogt het belang van de gebruikerservaring (UX)

Gebruikerservaring (UX)verwijst naar hoe een gebruiker omgaat met uw app of website. Terwijl een gebruiksvriendelijke website een goede gebruikerservaring biedt, kan een ongeplande website een zeer slecht effect hebben op de gebruikerservaring.

Google lanceerde het idee van EAT, dat criteria als zoekintentie, gebruikerservaring, mobiele compatibiliteit en verblijftijd als rankingoverwegingen omvatte. Een rijke online ervaring moet al deze elementen bevatten.

Door sitebezoekers een geplande gebruikerservaring te bieden, kunnen ze langer op de site blijven en meer interactie hebben met uw website. Dit stuurt signalen naar de zoekmachines die uw website evalueren dat uw site hoogwaardige inhoud produceert, en de positie van uw site in de zoekresultaten zal toenemen.

Mobiele compatibele site

Bij onderzoek naar de tarieven van online aankopen wordt geconcludeerd dat de overgrote meerderheid van de internetgebruikers mobiele apparaten gebruikt. Als uw website niet goed genoeg is voor mobiele gebruikers, neemt het bouncepercentage van uw site toe en nemen de bezoekers van uw site af.

Mobiele compatibiliteit is een essentiële factor in SEO. Mobiele compatibiliteit, wordt traditioneel beschouwd als een cruciaal onderdeel van de ranking van zoekmachines en is sinds 2015 ook officieel aangewezen als ranking-element. In juli 2019 heeft Google ook zijn algoritmen geüpdatet om prioriteit te geven aan mobile-first indexering voor nieuwe sites, wat nu de standaardinstelling is. Als uw website nog niet mobiel geoptimaliseerd is, loopt u waardevolle kansen mis.

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf is het toppunt van lokaal zoeken geworden. Google Mijn Bedrijf, (https://blog.isimtescil.net/google-my-business-nedir/) is een hulpmiddel waarmee uw bedrijf kan voldoen aan de vereisten van Google.

Met de verstoring van het winkelgedrag van consumenten en zakelijke activiteiten dit jaar, is het vinden van up-to-date details belangrijker dan ooit voor klanten. GMB is vereist voor uw bedrijf als u erkend wilt worden in de markt.

Video-inhoud wordt steeds populairder

Aan het eind van dit jaar, video-inhoud (https://blog.isimtescil.net/video-seo-video-your-cama-icin-optimize-etmenin-methods/) zal het grootste deel van het webverkeer dekken. Het toevoegen van meer videomateriaal aan uw website zal zeer nuttig zijn om uw internetgebruikers op uw site te laten klikken.

Videos; leuk, nuttig, informatief, een verhaal vertellend door een complex onderwerp te vereenvoudigen, enz. Dankzij de vele functies heeft het vaak de voorkeur van internetgebruikers. Vergeet niet om uw video-inhoud ook op uw sociale media te plaatsen.

Gesproken zoekopdrachtoptimalisatie

Spraakoproep (https://blog.isimtescil.net/sesli-arama-nedir/) Hoewel het in 2021 al in opkomst is, zal het volgend jaar het spel veranderen voor bedrijven die het lokale verkeer willen vergroten. Het is niet moeilijk te voorspellen dat technologie in 2022 overal zal zijn. Met de demonstratie van de betrouwbaarheid van gesproken zoekopdrachten bij het leveren van precies wat klanten willen, zal het steeds gebruikelijker worden om nieuwe lokale bedrijven te vinden met behulp van deze zoekbenadering.

Zoekdoel is belangrijk

Als het gaat om het begrijpen van de zoekintentie, kan Google op dit moment behoorlijk goede en functionele resultaten leveren. Google-algoritmegroeit voortdurend en levert betere inzichten in zijn vermogen om complexe gegevens te begrijpen en te verwerken. SEO-experts, (https://blog.isimtescil.net/seo-nedir/) SERP-analyse zeker in hun strategie moeten opnemen om ervoor te zorgen dat ze de zoekintentie in 2022 verzamelen.

Ähnliche Beiträge

Geef een antwoord